OM OS2020-01-06T09:20:22+00:00

OM OS

Exclusive Ink er resultatet af en vision om, at skabe et tattoostudie med en høj kvalitet indenfor det kunstneriske niveau, men også indenfor kundebetjening. Denne vision deler både Thomas Schmidt Kjergaard og Nicki Keyani, som sammen driver stedet.

Hos Exclusive Ink tilbyder vi en privat atmosfære, hvor der er tid og mulighed for at vores kunstnere kan fordybe sig i tatoveringen og historien bag. Vi ønsker nemlig at skabe en privat og eksklusiv oplevelse når vores kunder sidder i stolen. Disse rammer skabes blandt andet ved, at der kun er åbent for konsultationstid om fredagen, hvor det her er muligt at komme ind til en snak om ønsker og eventuelle tidsbestillinger. 

Udover arbejdet for den private atmosfære ønsker vi også, at vores kunder får en oplevelse af en klinisk ren forretning, med hygiejne og sikkerhed som hovedprioritet. På den måde sikrer vi, at du som kunde, opnår en høj kvalitet af vores produkt.

 Vores kunstnere vil være dygtige artister fra hele verden, der periodevis vil være hos os. På den måde kan vi tilbyde en stor palette af forskellige stilarter til vores kunder, samt en bred vifte af forskellige kunstneriske indtryk og færdigheder.

 Med ovenstående fokuspunkter er vores mission at ”Exclusive Ink skaber personlige kunstneriske udtryk efter dine ønsker og drømme. Dette vil vi opnå ved at sørger for de helt rigtige rammer i forretningen med kunden som fokus”.